Žampiónová polévka
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí žampiony, brambory a jarní cibulka. Pro zjemnění přidejte kapku smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 765 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,38 g |
Tuky | 42,10 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2023 00:48
20. 8. 2023 10:00
5. 4. 2023 12:49
3. 7. 2022 20:03
3. 7. 2022 07:21
9. 8. 2019 11:01
11. 7. 2019 16:38
14. 8. 2016 13:56
11. 1. 2016 11:57
23. 2. 2015 14:08
4. 5. 2013 16:52
1. 12. 2012 13:40
27. 2. 2012 12:38
14. 2. 2012 19:53
20. 1. 2010 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 30 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 10 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 13 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 14 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 15 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Další recepty
Tématické fráze: žampionová polévka se smetanou žampionová polévka bez smetany žampionová polívka recept na zampionovou polévku žampionova žampionová krémová polévka se smetanou žampionová polévka s bramborem a se smetanou zapionova polevka žampinová polévka zampionovapolevka zanpionova polevka žamionová polévka šampiónová polévka žampijonova polevka žampoinová polévka žampionvá polévka smetanova polevka se zampiony zampionava polevka žmpionova polevka žamponová polevka
Suroviny: žampióny, brambory, cibulka jarní, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana na vaření, koření polévkové, kmín celý, pepř bílý, sůl
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyN
22 názorů