Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,54 g |
| Tuky | 19,29 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Moje poznámka
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 4 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Kachní prsa s citronovou trávou
Přidáno před 16 hodinami
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Petrzilkovadagmar před 32 minutami
Křehký koláč s mákem a hruškami
ZboSy před 1 hodinou
Výborná svíčková
ZboSy před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Klabusaytereza před 3 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 6 hodinami
Kynuté rohlíčky s ořechovou nádivkou
magdalenka před 6 hodinami
Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga
magdalenka před 7 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
magdalenka před 7 hodinami
Rychle naložené okurky
magdalenka před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 14 hodinami
Tématické fráze:
dušené hovězí,
rop recepty,
španělské jídlo,
hovězí na švestkách,
hovězi maso po španělsku,
hovezi dusene,
španělské hovězí maso,
hovězí zadní dušené,
dušené hovězí maso,
dušené hovězí kostky,
dušené hovězí zadní,
dušené hovězí recept,
hovadzie maso dusene,
španělská hovězí pečeně,
roztrhaný španělský ptáček,
španělská pečeně,
spanelske kostky,
dušené hovězí maso recept,
hovězí maso dušené,
hovadzie dusene
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
olej,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
kmín drcený,
koriandr čerstvý,
ocet vinný bílý,
protlak rajčatový,
vývar hovězí,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.
Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.