Českošpanělský ptáček
Suroviny
Porce: 4 - 8
Nutriční hodnoty
Energie | 13 584 kJ / 3 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,73 g |
Tuky | 283,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2016 07:37
24. 4. 2016 14:09
10. 5. 2015 23:57
5. 3. 2014 16:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 12 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 2 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 2 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 2 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 5 hodinami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak uvařit česnečku? Tato polévka je snadná a rychlá, navíc šetří žaludek i peněženku
Další recepty
Tématické fráze: ptacky na divoko rozpustene ptáčky záklechtka ptacci na divoko plneni ptáček plnění ptáčci domácí ptáčky ptáček na divoko španělský ptáček na divoko rozpuštěný ptáček rozpuštěné ptáci rozbalené ptáčky spanelsky ptacek lada hruska španělské ptáčky z mletého masa jak plnit ptáčky rozpušteny ptáček recept záklechtka recepty španělský ptáček z mletého masa čím plnit ptáčky rozpuštěný ptáčci
Suroviny: maso mleté, strouhanka, koření staročeské, vejce, salám gothaj, špek, okurka čerstvá, cibule, mouka, voda, smetana na vaření, sůl, pepř, hořčice, tuk
Českošpanělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yZn
4 názory