Játrová paštika na pomerančích
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,81 g |
Tuky | 25,22 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.facebook.com/pages/Mishkas-Diary/142872...
Už straaaaašně dlouho jsem se na domácí paštiku chystala, ale pořád jsem ze všech stran slýchala, jak je to náročné a že se málokdy povede. Také co člověk, to jiný recept a postup. Někdo používá syrová játra a peče, jiný orestuje a nechá ztuhnout. Někdo dělá s houbami, brusinkami, ořechy, jiný používá spolu s játry také maso atd. Tak a co si vybrat? Nakonec jsem se rozhodla prubnout recept od Alex z Prostřeno (anglický týden v Brightonu), protože mne zaujala kombinace jater a pomeranče.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2014 08:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 22 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: servírování paštiky řeznické recepty na paštiky servirovani domaci pastiky pastika s pomerancem paštika s pomeranč pastika servirovani domácí paštika s na pomerančích paštika s pomeranči prostřeno recepty jatrova pastika jak servírovat pastiku prostřeno játrová paštika domácí játrová paštika s pomeranci jak se dela reznicka pastika domácí játrová paštika prostřeno drůbeží paštika ke krájení servírování paštik domácí paštika s pomeranči játrová paštika s pomerančem domácí drůbeží jatrová paštika jatrova pastika prostřeno
Suroviny: játra drůbeží, sádlo kachní, cibule červená, pomeranče, česnek, brandy, tymián, sůl, pepř
Játrová paštika na pomerančích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok1B
1 názor