Staročeská jehla
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2014 11:11
25. 6. 2014 11:04
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.
24. 6. 2014 15:37
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli
18. 6. 2014 17:29
13. 6. 2014 23:33
13. 6. 2014 22:40
13. 6. 2014 22:33
13. 6. 2014 22:31
12. 6. 2014 12:06
12. 6. 2014 11:54
11. 6. 2014 12:18
11. 6. 2014 11:51
11. 6. 2014 11:51
10. 6. 2014 19:48
10. 6. 2014 19:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Wafflando uvařila před 3 minutami
Míchaná vejce
matejkosila uvařila před 32 minutami
Vepřové nudličky s omáčkou
Vanish uvařila před 38 minutami
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 4 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 5 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 8 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 11 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 16 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek
Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
26 názorů