Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzovo-rybičková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 655 kJ /
635 kcal
Bílkoviny41,33 g
Tuky50,67 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 1,78 g
Sůl4,67 g
Sacharidy3,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybičky vyberieme a bez šťavy ( oleja ) pridáme k bryndzi. Vidličkou spolu rozmačkáme. Krok 2: Pridáme narezanú pažitku a premiešame.
Podávame natreté na chlebe, pečive a so zeleninou.

Zveřejněno 2. 8. 2014

Poznámka autorky tejaja

Pomazánku nie je potrebné ničím dochucovať, samotná bryndza ju dochutí akurát. Ak by to niekto potreboval, tak pridá trocha mletého čierneho korenia.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzovo-rybičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7zV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzovo-rybičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v7zV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ivana Ch: V Čechách bohužiaľ áno. :-( Už sme tak prehygienizovaní a presterilizovaní, až to nie je pekné a zdravé.:-(

O brynze ze salaše si můžu nechat akorát zdát.

hanes24: Úplne súhlasím, bryndza je pochúťka sama o sebe, ale to neznamená, že ju nezjem aj inak, ako čistú. :-);-) Pokiaľ mám možnosť kupovať skutočnú bryndzu, nie tú z obchodu, ktorá je vyrobená z 90% z kravskéhom syra, tak nie je problém s akoukoľvek úpravou. :-);-) Bryndzu kupujem veľmi často, autíčko zo salaša mi ju núka 2x táýdenne pod domom.;-)
Ďakujem vám obom za komentáre aj bodíky. ;-)
Koho by zaujímalo, aká zdravá je bryndza http://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/1372...

Bodík dám, ale nikdy bych tuto kombinaci nezkoušel. Brynza je pochoutka sama o sobě.:yes:

Marně vzpomínám, jestli jsem někdy kombinovala brynzu a rybu a mám dojem, že jsem tak pekla makrelu. Takže to bude dobrá kombinace ;-):-p

Tématické fráze:
rybičková pomazánka recept, rybičkova po

Suroviny:
rybičky, brynza, pažitka

Přidat fotografie receptu