Kadlíkovy kysané houby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 691 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,98 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 64,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2016 21:33
Kadlik: Ochutnam je.A když tak udělám znovu... Ochutnávali jsme než jsme je dali do sklenic a byli výborné Mám je teprv čtvrtý den,necham je ještě do osmého.Já myslela jestli nemají být třeba v lednici ale čtu že na lince.A po osmi dnech do sklepa a dát i víčko plechové?Jinak jsem vyzkoušela i pečené houby a výborné.
21. 8. 2016 21:12
Martina : Těžká rada... Jak - špatně voní::: Moje voněly jak kombinace kysaného zelí s vůní hub. Ještě mám dvě sklínky od loňska, kdy jsem dělal do sklenic i kysané zelí. Nebude dlouho trvat, a dojde na ně. Ale specifikace- divně voní - to opravdu není nic, čeho se chytit. Asi ochutnat - s citem, a pokud nemá výsledný produkt chuť kysaného produktu s vůní hub, toto poslat k nejbližší čističce odpadních vod...
21. 8. 2016 20:47
Mám problém...nějak divně voní.Spiš trochu nevoní.Udělala jsem něco špatně????Nebo je to normální??Co s tím prosím o pomocděkuji
26. 10. 2014 14:56
právě jsme k obědu otevřeli sklenici, kterou jsme naložili podle vás a je to naprosto dokonalá a úžasná lahůdka. Nakládáme ihned další a to rovnou 3 litrovou, jelikož jsme dnes přinesli vrchovatý koš zdravých čerstvých hřibů, podborováků, klouzků a křemenáčů. Lidi zřejmě už do lesa nechodí, protože to bylo nasbíráno během hodiny a nikde ani živáčka. Českolipsko.
24. 10. 2014 13:23
Krásnej úlovek a krásnej výsledek :)
23. 10. 2014 10:16
15. 10. 2014 14:03
Tom Beyk: Tome, přesně,jak píšeš, ryzce peprné,a hlavně prý to mléko.Já to mám od rodilého Rusa,ale u nich to prý rostlo na metráky a pro houby si tam chodili i v zimě,pod sníh,jinak si prý sebrali jenom kolik zrovna potřebovali
15. 10. 2014 11:35
Četla jsem v jedné knížce o těch ryzcích, těm peprným bych tedy nevěřila, ale praví ryzci nebo hřibovité mě lákají k vyzkoušení
15. 10. 2014 08:57
...tento rcp neznám ale v kuchařce mám nakládání do soudku na zelí, kde se přidává mimo soli, cukr a zalévá se to kysaným mlékem (bez cibule). V Rusku takto nakládají i Ryzce peprné (ty velké bílé trychtýře) a prý je to vynikající, palčivost zmizí. Každopádně máš medajli za odvahu a bod. Musím zkusit.
15. 10. 2014 08:48
...dal bych ti medajli za odvahu ale při tom doneseném množství bych to asi taky zkusil. Tenhle rcp neznám, mám v kuchařce rcp na kvašení v soudku na zelí, kde se přidává mimo soli, cukr a kysané mléko (cibule ne). Zatím soudek nemám(chystám se koupit) ale nevím jestli najdu odvahu. Tady se používají "méně hodnotné houby např. holubinky...", také jsem četl, že v Rusku takto nakládají Ryzce peprné, prý to je vynikající - palčivost zmizí. Každopádně máš bod a při nejbližší příležitosti realizuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Výpečky
Walderama08 uvařila před 21 minutami
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 23 minutami
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 35 minutami
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
jaaaninda uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Hanyday uvařila před 3 hodinami
Sojové boby po bakoňsku
Renda95 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Tématické fráze: kysane houby kvasene houby houby v rusku kvašené houby recept mléčné kvašení hub recept na nakládání hub naložené ryzce jak se nakladaji houby ryzec peprný naložený recept kvašené houby ryzce s kysaným kadlíkovy recepty houba na kysane mleko kvašené houby recepty nakládání hub mléčné kvašení hub recept kysané ryzce nakladame houby ryzec peprný nakládání kadlíkovy-kysané kvašený ryzec peprny
Suroviny: houby, cibule, sůl, kmín celý, pepř, chilli
Kadlíkovy kysané houby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4DNV
10 názorů