Hovězí guláš 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,10 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2015 15:45
jarda Kadic: teliatko
1. 3. 2015 21:45
Guláš bol dobrý, v podstate nič nové v recepte nie je. Ale v kuchte som robila tak ako vždy, 40 minút ( od začatia syčania ventilu ). 1,5 hod je aj na hovädzie mäso v tlakovom hrnci veľa.
27. 1. 2015 16:22
Dajda: zítra sem dám fotky mého guláše :) dneska vařeno hodinu a půl v papináku a je výborny
27. 1. 2015 14:33
Cucice: V tom mém by rozhodně bylo. Jste si jistá, že Vám poklice dobře těsní?
27. 1. 2015 14:19
Dobrý den, nevím zda 1,5hod dusit v papiňáku není až moc já nechávám 10min od bobu varu ale jinak dochucuji stejně a je moc výborný,Věrka
27. 1. 2015 10:58
Ať si každý dělá guláš jak chce ;) já ho dělám takhle a všichni co ho jedli jsou spokojení
27. 1. 2015 10:57
rulik:Dělám to tak už 2 roky a nikdy to nebylo na kaši.
27. 1. 2015 10:46
petra: Pravdu díš, chlebem je to nejlepší, guláš získá takovou "šlemovitost" kterou aspoň já mám rád.
27. 1. 2015 10:29
Ta doba na papiňák je opravdu moc, pokud mám mladé, kvalitní maso, souhlas s jitkou, že papiňák nepotřebuju. Pokud staré, tak to myslím ani ten papiňák nezachrání. Ale jinak bych to maso v papiňáku dělala max. 35 - 40 minut.
27. 1. 2015 10:28
Obyčejná kvalitní klasika.
27. 1. 2015 10:25
hosta: Naproeto souhlasím. taky jsme dělávala v papiňáku, ale není to ono.
27. 1. 2015 10:25
1,5 hodiny v papiňáku je veľa, to by bolo na kašu
27. 1. 2015 10:04
hosta: No každý to dělá po svém. Já jsem zvyklá na papiňák ;)
26. 1. 2015 22:55
Je-li slušné maso, papiňáku netřeba. A jestli je maso z tažné krávy, ani papiňák to nespraví. Jen budete mít rozpadlé dlouhé nitě. Já než podliji, dlouhou dobu dusím maso ve vlastní šťávě pod pokličkou na malinkém ohni, podlévám až skoro měkké.
26. 1. 2015 20:36
casino: a teď koukám že pod receptem je váš velmi zajímavý komentář :o))) tak teď jsem se hodně pobavila, díky!!! :)))
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 23 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 38 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 2 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 2 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 3 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
30 názorů