Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,72 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 41,25 g |
Cholesterol | 382 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,61 g |
Sacharidy | 117,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po upečení kostí můžeme vývar připravit i v pomalém nebo obyčejném hrnci.
Pokud nechceme zavařit knedlíčky přímo do vývaru, můžeme je zavařit do osolené vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2022 16:36
7. 11. 2022 20:16
17. 6. 2015 22:30
Děkuji všem
17. 6. 2015 19:56
17. 6. 2015 12:06
17. 6. 2015 10:23
17. 6. 2015 09:42
17. 6. 2015 08:53
17. 6. 2015 07:22
17. 6. 2015 07:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 3 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 6 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 11 minutami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 2 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 3 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 4 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 7 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 7 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
16 tipů na zpracování odřezků syrového i zbytků vařeného nebo pečeného masa
Další recepty
Tématické fráze: kančí polévka polévka z kančích kostí kančí výpečky polévka z kančího masa kančí kosti vývar z kostí divočáka polévka z divočáka kanci polivka vyvar z divocaka kančí hřbet s kostí jak zavařit vývar polevka z kance vývar z kančího masa kančí maso polévka vyvar s masovými kuličkami polebka z kanciho masa vývar z opečených kostí polivka zkanciho masa polívka z divočáka polévka z kančího
Suroviny: kosti kančí, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, sůl, celer, mrkev, petržel, cibule, libeček, maso, mrkev, vejce, máslo, česnek, cibule, solamyl, petrželka, zázvor mletý, pepř, sůl, strouhanka
Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DB0
10 názorů