Filé v parmazánové strouhance na bramborovém pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 719 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 0,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2020 15:45
Gustavo Woltmann
10. 12. 2015 15:35
10. 12. 2015 12:39
10. 12. 2015 11:31
10. 12. 2015 11:20
10. 12. 2015 00:16
9. 12. 2015 17:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 14 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 27 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 48 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: proč se loupe strouhanka s file filé jogurt strouhanka rybí filé v parmazánové
Suroviny: filet rybí, sůl, pepř, česnek sušený, mouka hladká, strouhanka, parmazán, libeček sušený, olej, brambory, mléko, máslo, sůl, kmín mletý
Filé v parmazánové strouhance na bramborovém pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DlKK
7 názorů