Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto z ředkvičkových lístků

Toto svěží a chutné pesto promění často přehlížené ředkvičkové lístky v lahodný doplněk k těstovinám, pečivu nebo jako originální dip. Pesto z ředkvičkových lístků je skvělým způsobem, jak využít každou část zeleniny a přidat do vaší kuchyně něco nového.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

2. 4. 2016 16:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2016 23:54

Parádní!!! :-8

zizala zizala (moderátorka)

2. 4. 2016 18:26

:-D Už potřetí píšu komentář. Smajlíky mi to nevzalo, tak slovně - líbí se mi nápad a ukládám

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičkové listy pesto z listu ředkviček tedvickove pesto pesto z ředkviček řekvičkové česnek pesto recept ředkvičkové listy pesto rekvickove pesto z pažitky ředtkvičkové pesto ředkvičkový listy listy ředkvičkový pomazánka recept redkvickove listy řčdkvičkové pesto řékvičkovę pesto redvckove listky na co rekvickove pesto na co pouzit rekvickove pesto ředkvičkové listy recept ředkvičkové listy recepty recept ¨ředkvičkové listy

Suroviny: sýr gran moravia, oříšky kešu, česnek, olej olivový, sůl, celozrnná bageta

TopRecepty.cz

Pesto z ředkvičkových lístků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zyWr