Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2016 23:40
4. 2. 2016 13:51
4. 2. 2016 02:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 4 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí po burgundsku hovězí po burgunsku hovězí po burgundsku recept hovězí v pomalém hrnci hovězí na víně v pomalém hrnci telecí po burgundsku hovězí po burgunsku v pomalém hrnci hovězí pomalý hrnec hovězí po burgundsku v ph recept na hovezi po burgundsku jelení po burgundsku recepty pomalý hrnec hovezi zadni v pomalem hrnci burgundské hovězí recepty hovězí po burgundsku recept hovězi po burgundsku hovězí po burbunsku hovězí po burgundsku top recepty hovězí zadní pomalý hrnec hovězí zadní po burgundsku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
3 názory