Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 1,41 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud zahušťujeme hraškou, je třeba omáčku ještě 15-20 minut povařit.
Jalovec dodá omáčce maličko trpčí chuť, ale pokud tam nevysypete celý sáček, tak to vůbec nevadí a ta chuť je příjemně zvýrazněná. Hraška chuť jalovce maličko zjemní.
Ragů se může podávat s knedlíkem, bramborami, rýží, těstovinami...já jsem potřebovala trochu vyprázdnit mražák, tak jsme měli hranolky.
Vynikající úprava srnčího masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2019 01:43
23. 3. 2019 15:07
19. 5. 2017 12:08
19. 5. 2017 11:14
https://www.vitalia.cz/clanky/repkovy-olej/
19. 5. 2017 10:46
19. 5. 2017 10:38
Vy ho používate?
9. 9. 2016 18:40
4. 9. 2016 17:46
4. 9. 2016 16:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 4 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 4 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jak upravit srnčí maso srnčí ragů uprava srnčího masa recepty srnčí ragů srnčí s rýží příprava srnčího masa srnčí ragú recepty srnčí maso recepty recept srnčí kostky uprava srnčí maso recepty upravy srnčího masa srnčí s těstovinami srnčí maso úprava omáčky recepty srnčí maso s rýží recepty na srnci kostky recept na srnčí ragů srnčí maso na kostky srnci kostky srnčí maso kostky
Suroviny: maso srnčí, olej řepkový, paprika sušená sladká, česnek, jalovec, cibulka jarní, sůl, hraška
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N61D
9 názorů