Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,04 g |
Tuky | 24,58 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,98 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 21:30
Klapák Pavel: jahnacina je dostupna aj v CR, dokonca aj v Brne a inych, podstatne mensich mestach.
7. 12. 2016 19:00
7. 12. 2016 13:56
6. 12. 2016 21:37
6. 12. 2016 20:58
Klapák Pavel:
Jj, není dostupná
U nás se tomu říká KRK a je to mé nejoblíbenější (nejjemnější) maso z jehněte (kůzlete) (musím udělat inventuru v mrazáku
6. 12. 2016 20:29
P.S. Žijem na Slovensku.
6. 12. 2016 19:59
6. 12. 2016 14:09
6. 12. 2016 10:22
6. 12. 2016 07:17
5. 12. 2016 16:41
5. 12. 2016 15:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 23 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 22 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 13 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí krkovice jak udělat pečené jehněčí maso pečená jehněčí krkovice jehněčí krkovice recept pečená krkovice jehneci krkovice recepty jehneci krkovička pomalu pečený krk z kůzlete jakudelat krkovicku suchá marináda na maso jak udělat marinádu na krkovice marináda na jehněčí pečene jehněčí pečená jehněčí krkovička suchá marináda na krkovičku jak udělat jehněčí maso pecene kůzle krkovice jehneci recept jehněči krovička recept recepty k kuzlete
Suroviny: krkovice jehněčí, cibule, česnek, rajče, brusinky sušené, olej, med, paprika sušená sladká, koření cayenské, kurkuma, skořice mletá, kmín mletý, sůl
Pečená jehněčí krkovice se suchou marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWQ6
12 názorů