Hovězí na žampionech
Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 363 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,38 g |
Tuky | 49,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2012 20:30
Chocolate: A díky Tobě jsem měla masíčko pěkně měkoučké a šťavňaťoučké ...děkuji za poznámky "pod čarou"
27. 3. 2012 13:02
26. 3. 2012 19:03
25. 3. 2012 12:46
Na druhou stranu je pravda, že pro někoho, kdo s vařením začíná, není recept úplně jednoduchý.Já bych třeba doplnila info, že hovězí maso je třeba dusit cca 1,5-2 hodiny a mouku v záklechtce je nutné provařit dvacet minut.To jsou věci které my, vařící již delší dobu, bereme jako samozřejmost, ale kuchař-začátečník to vědět nemusí.
Maruško, není to v žádném případě míněno jako kritika.
25. 3. 2012 12:26
Maruško, už jsem jednou vařila podle tohoto Tvého receptu, fotky jsem nějak nestihla, ale teď jsem zalovila v oblíbených a pustím se do této dobroty. . .
19. 12. 2011 11:07
21. 10. 2011 15:45
21. 10. 2011 15:44
13. 10. 2011 01:12
8. 10. 2011 17:17
8. 10. 2011 17:10
Ale jídlo je to dobrý.
8. 10. 2011 17:03
Dekuji.
24. 5. 2011 12:50
7. 5. 2011 15:17
6. 5. 2011 23:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 6 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 7 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech
Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový
Hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOmJ
133 názorů