Vepřová plec v kedlubnách
Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka, dochutíme, zjemníme smetanou a můžeme podávat třeba s bramborami.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,03 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 11,48 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 38,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2017 20:35
23. 5. 2017 19:41
3. 5. 2017 18:19
3. 5. 2017 18:11
chci jen dodat, že jsme dělali taky jarní jablkové zelí ! ( kyselejší jablka,med, balzamikový ocet, citron, máslo, sůl ) ,
ale více se to hodí ke kachnímu masu .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: vepřove na kedlubnách vepřové v kedlubnách vepřová plec v kedlubnách veprova plec na kedlubnách vepřová plec kedlubna recept kedlubnové zelí s vepřovým masem plec na kedlubnách veprove s kedlubnové zelí vepřové maso v kedlubnách vepřové na kedlubnech veprova plec na kedlubnech kedlubnové zelí se smetanou veprova plec s kedlubnové zelí vepřový maso na kedlubnách vepřová plec a kedlubny vepřová plec s kedluben recept veprove na kedlubnu vepřová plec vepřové na kedlubnách a příloha veprove maso a kedlubnové zelí
Suroviny: plec vepřová, kedlubna, cibule, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, vývar masový, hořčice, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, olej
Vepřová plec v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWD5
4 názory