Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z listů ředkvičky

Listy ředkviček nevyhazujte, obsahují totiž spoustu prospěšných látek a mají zajímavou chuť. Využijeme je do salátů, do pesta, nebo z nich můžeme uvařit tuto jednoduchou, rychlou polévku. Přijde vhod hlavně v letních dnech.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 6. 2017 09:46

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny21,05 g
Tuky40,32 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy28,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato polévka je vhodná pro letní dny, kdy se nechceme příliš zdržovat u plotny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

21. 5. 2018 11:00

Vařila jsem podobnou polévku , ale se zeleninou. Část jsem oddělila a přidala jen ředkvičkové lístky. Polévka je dobrá,je to dobré využití čerstvých lístků :yes::-)
Dovolila jsem si přidat fotku :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: listy z ředkviček polévka z ředkviček polévka z listů ředkviček recepty z listů ředkviček polévka listy ředkvičky listy redkvicek listy od ředkviček listy z ředkvičky ředkvička listy listy z řekviček redkvicky listy listí z ředkviček lístky z ředkviček listí ředkvičky redkvickove listy listy od ředkve využití listu ředkviček jak využít redkvickove listy v receptech redkvicky listy recept list redkvicky

Suroviny: máslo, mouka, vejce, sůl, pepř mletý, ředkvičky, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Polévka z listů ředkvičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Egq0