Jehněčí garam masala
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 13 724 kJ / 3 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,88 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 212,60 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 300,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Garam masala robím podľa tohto receptu: https://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masal...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 1 hodinou
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 3 hodinami
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Právě bylo uvařeno:
Segedínský guláš
kachlicka77 uvařil před 57 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 1 hodinou
Hrachová polévka z uzených žeber
Brusinka12 uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka babeta
Elaineeeming uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Darmina uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 3 hodinami
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 5 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 5 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Tématické fráze: garam masala recept garam masala z jehněčího masa recepty s garam masala z jehněčího masa recepty na lamp masali garam masala jehněčího masa jehneci s cizrna
Suroviny: maso jehněčí, cibule, cizrna, kmín celý, bobkový list, skořice, chilli paprika čerstvá, česnek, voda, kurkuma, chilli, koření garam masala, sůl, olej, zelí čínské, česnek, olej
Jehněčí garam masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rx8W
0 názorů