Jablečná povidla v troubě
Urodilo se vám letos hodně jablek? Připravte z nich povidla, díky kterým budete moci úrodu využívat po delší dobu. Povidla můžete použít jako sladkou pomazánku na pečivo, nebo jako náplň do koláčů, buchet nebo knedlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 924 kJ / 3 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 48,93 g |
Vláknina | 58,38 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 742,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2018 13:19
srettka: ... myslím, že v tom receptu je proto, aby se nepřipalovalo, tím, že se téměř nemíchá a probíhá skrytý var, já jsem dělala v titanové pánvy i přes to jsem jej tam dala...., ale chuťově je to celá opravdu tak dobré , že se to dá jíst i samotné ne jen nápň koláčů , buchet atd. Jsme docela mlsná, ale tohle je opravdu moc moc dobré. Foto mám, jen jsme jej ještě nestahla z foťáku , dodám.
4. 7. 2018 10:04
Máslo? To slyším u povidel prvně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 27 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 34 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 38 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 40 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 48 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak nejlépe zavařit padaná, ale zdravá jablka? V zimě je oceníme do jogurtu i na přípravu oblíbených moučníků
Další recepty
Tématické fráze: jablečná povidla pečená v troubě pečená jablečná povidla jablková povidla v troubě janlečná povidla v troubě jablková povidla pečená v troubě jablečná povidla jablečná povidla pečené jablečná povidla pecena jabková povidla v troubě pecene jablecne povidla jalečná povidla v troubě povidla v troube recept na jablecna povidla pečená v troubě jablečná povidla recept jablecna povidla priprava jblečná povidla v troubě pečená jablečná ppovidla povidla jablecna pečená povidla z jablek jablačná povidla v troubě
Suroviny: jablko, cukr, skořice mletá, šťáva citronová, cukr vanilkový, rozinky, máslo
Jablečná povidla v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBkw
2 názory