Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,88 g |
Tuky | 42,69 g |
Vláknina | 38,98 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 36,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2018 02:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí podplečí recepty hovězí podplečí recept hovězí na bylinkách dušené hovězí dušené hovězí se zeleninou hovězí podplečí s ryzi dušené hovězí plátky na bylinky dušené hovězí plátky na bylinkové máslo hovězí kostky na bylinkách hovězí dušené s bylinkami recept podpleci hovězí podplecí pecene hovězí podplečí recepty dušené hovězí podplečí recepty
Suroviny: maso hovězí, mrkev, celer, cibule, celer, rajče, špek, rozmarýn, tymián, máslo, sůl, pepř mletý, vývar
Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B042
1 názor