Dušené hovězí s kapary
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,65 g |
Tuky | 6,93 g |
Vláknina | 5,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 13,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo má v PH kameninovou nádobu, orestuje maso a cibuli přímo v ní. Samozřejmě jde připravit i bez PH.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2010 20:00
Vařila jsem dnes k obědu, sice "normálně", PH nemám, ale bylo to výborné. Bodík
9. 12. 2009 19:38
Děkuju, záleží určitě na kvalitě masa, ale myslím, že ty 3 hodiny stačí
9. 12. 2009 18:55
Vyborne to vypada!!! Urcite zkusim!! Jak dlouho to varis na High??? Asi tak 3 hodiny???
26. 10. 2009 10:12
Marisjá "kaprdlata" nemusím,ale ty tvoje fotečky-jsi profík.
25. 10. 2009 20:22
Maris, máš moc "jedlé" fotky Nevím, jak to jinak napsat
25. 10. 2009 10:46
Maris - víš, jak moc jsem se při výběru výhry rozmýšlela, jestli si vzít PH nebo né a zvolila jsem dobře, takové dobroty bych se určitě nedala
25. 10. 2009 10:05
Jani, pipre, určitě vyzkoušejte a uvidíte. My je máme moc rádi, ale vím, že nemusí chutnat každému
24. 10. 2009 22:00
Zrovna dnes jsem na ně kapary koukala v obchodě a přemýšlela, zda je koupit. Zatím jsem je nepoužila v žádném jídle, ale zkusím.:..Zatím bodík za krásnou fotku a masíčko se šťávičkou vypadá také moc dobře5. Na olivy jsem např. pohlížela také s nedůvěrou a dnes je používám často
24. 10. 2009 19:52
Díky za vysvětlení, mám dojem, že je každý den vidím v nějakých malých skleničkách v Albertu v nějakém nálevu. Pravda, nikdy jsem je nezkoušela, ale napravím to
24. 10. 2009 19:20
Maris, ty s tím pomalým hrncem tedy kouzlíš... Koukám, že ta tvoje výhra přináší výhody i ostatním majitelům pomalých hrnců zde (mezi které zatím nepatřím). I když hrnec nemám, dovedu si představit realizaci v obyčejné kuchyni (svojí) a proto ukládám. Tvoje fotky jsou již tradičně voňavé, estetické a k "oblíznutí" .
24. 10. 2009 19:02
pro Janu -http://slovnik.vareni.cz/kapary/
24. 10. 2009 19:01
Jé, kapary k masíčku miluju,supéér , Jani R. kapary jsou nerozvitá poupátka kaparových keřů, a jsou naprosto skvělým doplňkem v kuchyni, používám i na chlebíčky, do pomazánek, jinak pro podrobnosti mrkni sem : http://www.labuznik.com/article.php?ID=35
24. 10. 2009 18:57
Maris, právě jsem ten výraz- kapary slyšela, no, zabij mne, nevzpomenu si, v jaké formě to prodávají, nemáš ještě? Vím, že už jsem se s tím setkala, ale totál výpadek Jinak , ta šťáva píše Teď se dívám na ten detail, to jsou ty malé kuličky, že? Bývá to v malé skleničce, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 34 minutami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 54 minutami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 2 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 2 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na kaparech kapary kapary v kuchyni recepty s kapary co jsou kapary kapary recept dušené hovězí kapary recepty kde koupit kapary co je kapary pomalý hrnec recept s kapary hovězí maso s kapary hovezi platky na kaparech kapary koupit hovězí maso na kaparech hovězí plátky s kapary maso na kapari co je kapari kapari
Suroviny: maso hovězí, víno bílé suché, cibule červená, kapary, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej, máslo, bujón
Dušené hovězí s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XR9
13 názorů