Okurky v hořčicové marinádě
Suroviny
Porce: ...podle toho do jak velkých sklenic zavaříte...
Nutriční hodnoty
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 161,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vloni jsem dělala s nedůvěrou ale o to s větší zvědavostí poprvé a opravdu byly okurky vynikající. Za vyzkoušení určitě jedné dávky to stojí. A jinak je to recept z "receptů" a autor není uveden. Protože nám fakt moc chutnali, tak jsem si dovolila vložit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2009 13:13
pipre určitě na pár skleničkách vyzkoušej...nálev pohledově, vzhledem k hořčici , teda moc důvěru nebudí, ale jsem přesvědčena, že nebudeš zklamaná...
14. 7. 2009 12:41
Vzhledem k tomu, že do okurek dávám hořčičná semínka, ze kterých se dělá hořčice, tak i pro mne může být tento recept zajímavý. Vyzkouším na pár sklenicích+
14. 7. 2009 12:39
Díky, někdo si asi řekne, že to je automaticky jasné, ale já se raději zeptám.
14. 7. 2009 12:34
Jani dík. Samozřejmě že se to steriluje, jen já jsem dneska nějaká divná Už je to v receptu opraveno.
14. 7. 2009 12:30
Světlano, rozumím tomu dobře, že jsou to okurky sterilizované? Není to salát? Není tady zmínka o sterilizaci, tak se raději prám. Já jsem to někde myslím viděla v receptech vloni v Blesku, dávali takový speciál a mám to někde vystřihnuté.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 22 minutami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 4 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 4 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zavařit okurky. Okurková sezona je v plném proudu. Je čas vyzkoušet ty nejlepší recepty na zavařování
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: sterilizace okurek sterilizované okurky sterilizování okůrek recept na okurky recepty na okurky okurky jak dlouho sterilovat okurky jak dlouho sterilizovat okurky čočkofazole jak udělat kvašáky jak sterilovat okurky okurky jinak okurky recepty sterilizování okurek v troubě koupím okurky recepty okurky sterilizace okurek v troubě recept na kvašáky sterilizovane okurky recept okurky naložené v hořčici
Suroviny: okurky sterilované, voda, cukr, ocet, sůl, hořčice plnotučná, kopr, česnek
Okurky v hořčicové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wn5g
50 názorů