Jehněčí na majoránce s bramborem
Jehněčí maso se u nás připravuje zejména na jaře a v období Velikonoc. Pokud se vám však podaří sehnat pěkný kousek tohoto masa, můžete z něj připravit tento pokrm. Maso se zeleninou stačí podusit a pak jej doplnit jemnou omáčkou s majoránkou a česnekem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 252 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,48 g |
Tuky | 63,30 g |
Vláknina | 7,19 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 22,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2022 03:40
Moc dobrá a velice chutná úprava jehněčího.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 20 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 12 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 14 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 14 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 16 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso jehněčí, zelenina, mrkev, petržel, celer, cibule, jíška, mouka hladká, majoránka, česnek, paprika, sůl, vývar masový
Jehněčí na majoránce s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nl96
1 názor