Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 21 213 kJ / 5 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,21 g |
Tuky | 255,94 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,80 g |
Sacharidy | 390,40 g |
Postup přípravy
-
TIP Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava
Ze všeho nejdůležitější je pečlivá volba suroviny. Ty nejkvalitnější mají na obalu některou ze značek kvality, jako je např. Klasa či Regionální potravina. Je-li totiž kvalitní základ, bude skvělý i výsledek na talíři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 17 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Další recepty
Suroviny: plec hovězí, špek, cibule, mrkev, celer, petržel, protlak rajčatový, cukr, skořice celá, máslo, koření divoké, pepř mletý, sůl, vejce, mléko, rohlík, máslo, petržel, sůl, ořech muškátový
Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryX6
0 názorů