Šumavský bramborák, pečený v troubě
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 319 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Takto dělal bramborák můj táta, jen to kysané zelí jsme začali přidávat až později. Proti klasickému smaženému bramboráku je tento daleko méně tučný, a přitom chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2024 11:24
Recept funguje, jak je, a je jednoduchý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 28 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 41 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak si vyrobit ovocnou šumivou bombu, která vytvoří z každého nápoje originální drink
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Další recepty
Suroviny: brambory, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, maso uzené, mouka hrubá, sádlo, zelí kysané
Šumavský bramborák, pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qwJR
1 názor