Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce
Kombinace baby karotky a mladé kedlubny přímo láká k jarnímu hodování. Můžete zůstat u bezmasé varianty pouze s přílohou vařených brambor. Nebo touto zeleninovou směsí doplňte maso pečené na česneku. Každopádně si pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 592 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 63,44 g |
Vláknina | 20,21 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 989 mg |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 49,34 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2023 20:22
Anna Kocikova: Děkuji, mám zeleninu ráda v jakékoli úpravě Měj se moc hezky
3. 5. 2023 20:19
Z dostupných surovin moc velká dobrota
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 59 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Suroviny: slanina, máslo, cibule, česnek, kedlubna, karotka baby, vývar masový, máslo, mouka hladká, majoránka, sůl, petrželka
Dušená kedlubna s mrkvičkou na česneku a majoránce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYMjE
2 názory