Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Na podzim jsou tradiční zvěřinové hody. Vy si takové hody můžete udělat doma s inspirací tohoto receptu. Opečená jelení kýta s bramborovými plackami je doplněna voňavou omáčkou s portským vínem a restovanými houbami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 474 kJ / 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2023 21:16
3. 11. 2023 19:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 8 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 5 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 32 minutami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 52 minutami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 3 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 4 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 5 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 5 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, sůl, pepř mletý, olej, máslo, cibule šalotka, víno portské, rozmarýn, houby, sůl, rozmarýn, olej, brambory, sůl, vejce, petrželka, mouka hrubá, olej
Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLXR
2 názory