Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso trochu jako Stroganov

Křehké nudličky z hovězí roštěné, připravované se smetanovou omáčkou s žampiony a kyselými okurkami, jsou volně inspirované ruským pokrmem Stroganov. Maso se bude díky dlouhému dušení na jazyku krásně rozpadat a přesto si zachová svoji skvělou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

2. 12. 2023 12:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie800 kJ / 191 kcal
Bílkoviny1,58 g
Tuky16,62 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, cibule, okurky sterilované, žampióny, víno červené, hořčice, sádlo, masox, smetana sladká, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí maso trochu jako Stroganov

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BmL