Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 839 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 57,41 g |
Vláknina | 13,19 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 21,42 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 5 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 8 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 7 minutami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 1 hodinou
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 2 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 3 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 4 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 4 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 4 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: žampióny, slanina, olej olivový, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice, pasta papriková, vývar masový, smetana, petrželka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
0 názorů