Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda z jablek a kiwi v DP

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pucci Pucci

Snadný

Suroviny

Porce: 4-5 malých skleniček

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 450 kJ /
2 498 kcal
Bílkoviny7,33 g
Tuky5,07 g
Vláknina29,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy590,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jabka i kiwi zbavíme slupek a rozmixujeme. Zalijeme vodou, smícháme s želirovacím cukrem a práškem. Směs dáme do domácí pekárny. Použijeme program Marmeláda. Krok 2: Horké plníme do sklenic a ty pak otočíme dnem vzhůru.

Zveřejněno 4. 9. 2009

Poznámka autorky Pucci

Jablka je lépe umixovat jako první, pak přidat kiwi a společně umixovat ještě jednou. Výborné s bílým pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marmeláda z jablek a kiwi v DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvGY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marmeláda z jablek a kiwi v DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvGY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

prosím vás, zkoušel jste již už někdo?

Ahojky, používám želírovací cukr od výrobce Labeta-je to ten žlutý obal. A gelfix z toho důvodu, že když rozmixujete ty jablka tak je to vlastně piré a ten Gelfix podpoří konečnou koknzistenci marmelády. Jinak ten počet kiwi mi vyšel fakt na 8 velkých kiwi. Mám dovažovací váhu - oloupala jsem jablka na 0,5kg a k nim dovážila to kiwi aby to ovoce bylo na půl. Jsem moc ráda, že se vám ten nápad líbí. U nás se v tomto období stala tahle marmeláda top. Jak ji budu dělat příště nafotím fotky. Teď nebyl k dispozici:-8. Ale dodám.

Jiřko, já právě taky a tak nevím. :-/

Uložila jsem si to,láká to velice,ale doma jsou jen jab lka,tak pomažu do obchodu pro kiwi a želírovací cukr,taky bych vzala víc informaci,používám na všechno Gelfix...:yes::-D

No, mne taky láká, což o to, jen by bylo fajn, kdyby bylo trochu upřesněno, jaký želírovací cukr, je jich teď tolik a proč ještě lžičku Gelfix klasik a taky, který? Je 1+1 2+1 3+1, tek který? Jinak, fakt dobrý nápad. Jablek je hafo a kiwi teď máme po 3kč, tak proč né, že jo?;-)
Ještě, kdyby ta informace tady byla ještě dnes, moc bych se přimlouvala:-8, tak já bych to ještě dnes prubla:-8

Tato marmeláda mne láká, už ukládám :-)..ale teď jsem si všimla, že postup je pro DP, ale i tak to zkusím, ikdyž trochu jinak :-) Bodík:yes:+ 2.

:-O jůůůů - kiwi marmeláda a v DP, do toho asi půjdu :-p:-p Jen si nejsem jistá množstvím kiwi uváděném v surovinách. Já kupuju košíček (1kg) kiwi a je jich tam tak 10-12ks malých plodů, takže velkých bude na 0,5 kg tak 4 ks.;-)

Tématické fráze:
marmelada z kivi, kivi marmeláda, džem z kiwi, babicivy dobroty, výroba marmelády, džem z jablek, domácí marmeláda z jablek, kiwi džem, jablková marmeláda, recept na džem z kiwi, domácí marmeláda z kiwi, výroba marmelády v domácí pekárně, pekarna na jablko, džem z kiwi recept, jablka marmeláda, džem z jablek a kiwi, kivi dzem, výroba marmelad, kiwi džem recept, džem z kivi

Suroviny:
jablko, kiwi, cukr želírovací, koření polévkové, voda

Přidat fotografie receptu