Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařený uzený jazyk

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

vlada2

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 217 kJ /
7 700 kcal
Bílkoviny800,00 g
Tuky500,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,50 g
Sodík 3,00 g
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kůže nakrájíme asi na 5x5 cm, dáme na dno sklenic zhruba do výšky 5 cm, přidáme na asi 5 cm špalíčky nakrájené jazyky, přidáme trochu vody, aby byly kůže do půlky ponořené. Krok 2: Zavřeme a sterilujeme v troubě asi hodinu na 120°C. Okořeněné a osolené je to už v tom balíku tak akorát.

Zveřejněno 22. 9. 2009

Poznámka autora vlada2

Fantastická rychlovka s chlebem po přihřátí pro vybíravou návštěvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený uzený jazyk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLRk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zavařený uzený jazyk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLRk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jedná se o jazyky vepřové a jsou už asi mírně udělané, typnul bych, že jsou upravovány v těch parních udírnách. Takže ta hodina úplně stačí. A oloupané jsou taky.

zavařovat maso hodinu - není to málo?

vlada2 - každý nemá možnost nákupu v Makru, jazyky jsou hovězí nebo vepřové , syrové nebo uvařené, už sloupnuté ? Prosím Tě, upřesni to. Díky :-)

Tématické fráze:
uzený jazyk, uzený vepřový jazyk, uzený vepřový jazyk recepty, vepřový uzený jazyk recept, jak uvarit uzeny veprovy jazyk, jak udit hovězí jazyk, uzený hovězí jazyk, uzený jazyk recept, recepty uzený jazyk, uzení jazyku, uzený vepřový jazyk recept, vepřový uzený jazyk, pokrmy z uzeneho masa, vařený vepřový jazyk, uzený vepřový jazyk-recepty, jak udit vepřový jazyk, zavařování uzeného masa, uzeny lalok recept, hovězí jazyk recept, recept na uzený jazyk

Suroviny:
jazyk uzený, kůže vepřová

Přidat fotografie receptu