Těsto na pizzu II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 43,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 366,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Těsto mám z domacipekarny.dama.cz/recepty.php
dělám jen tento recept je nejlepší
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2015 08:58
zkusi to dnes
24. 1. 2015 01:21
Paní nebo slečno Tereza (neregistrovaný/á)
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469
23. 1. 2015 16:21
kudlova3:Tak mi prosím řekněte na kolik péct a jak dlouho
31. 7. 2012 16:00
Jarousek:gratulejšn
31. 7. 2012 11:21
Výborné těsto. Parádně vyšlo, je vláčné, nelepí se a i po upečení zůstává dlouho měkké. Není potřeba ani pekárny, ani moderní trouby, vykynulo postaru a upekl jsem všechny pizzy v obyčejné remosce. Výsledkem je opravdu milimetrová pizza, která se netrhá a drží pohromadě.
19. 1. 2012 12:52
cathleen: No po těch patnácti minutách byla pořád úplně bílá - tedy ty okraje.. Ještě mě napadlo, že sem tam možná dala moc rajčat a pustily moc vody. S listovým těstem se mi to nestává, ale tady to asi vadí..možná.
19. 1. 2012 12:39
ambrozinka: nevím, jak vysoké máš těsto a na něm náplň. Správná pizza má být tenounká a náplně tak akorát, aby nebyla suchá (nesmí být ani mokrá).
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.
19. 1. 2012 12:01
cathleen: Peču ji tak 35 minut na 200 Ale dřív hotová nebyla, když jsem do ní píchala.. Mám ji teda píct kratší dobu na víc stupňů? Na kolik, jak dlouho a v jaké troubě ji pečete Vy? Děkuji.
19. 1. 2012 11:48
ambrozinka: Jak dlouho ji pečeš? Mně to připadá, že ji hodně vypečeš a tím ztvrdne. Pizza by se měla péct pár minut.
19. 1. 2012 10:48
Tak nevím, asi mám levý ruce.. ale tohle těsto, ikdyž dodržuji přesně recept na gramy.. mám po uečení tvrdé jako brok a musím počkat tak hodinu, dvě, než změkne.. Peču většinou kolem 200 stupňů, ale nepomáhá ani péct na víc, či na míň, ani když sem zkusila přidat víc oleje, tak to nepomohlo.. Dělá mi to v plynové, normální i horkovzdušné troubě. Těsto dělám v pekárně, kde normálně hezky vykyne. Když pizzu vytáhnu je krásná, světle hnědá... ale tvrdá. Nevíte, čím to může být?
21. 11. 2011 18:14
S tímto těstem mám výborné zkušenosti .Je výborné , nelepí se , nakyne . Opravdu můžu jedině doporučit
9. 6. 2011 11:38
Dobré těsto,nelepí a hlavně nakyne tak akorat
6. 7. 2010 01:28
NA PIZZE JE OKURKA NO TAK TO ZASNU ALE JINAK SUPER
5. 12. 2009 17:56
Co znamená 028 ?
5. 12. 2009 17:13
Kvetka, skúšala si vyhľadávač?
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 23 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 40 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 hodinou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 2 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 2 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 3 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Těstoviny a kuřecí maso: Vyzkoušejte rychlé recepty na chutná letní jídla
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: nejlepsi testo na pizzu jak dlouho péct pizzu těsto na pizzu jak péct pizzu na kolik stupňů péct pizzu testo na pizu těsto na pizzu recept výborné těsto na pizzu na kolik pect pizzu vláčné těsto na pizzu pizza recept testo ma pizzu recept na pizza těsto pizza v remosce pizza margareta měkké těsto na pizzu recept na těsto na pizzu těsto na pizz na kolik stupňů se peče pizza pizza vysoké těsto
Suroviny: voda, olej olivový, mouka hladká, droždí sušené,
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
15 názorů