Medovník V.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 306 kJ / 6 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,87 g |
Tuky | 289,89 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 4,57 g |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 774,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dala kamarádka, zkoušela jsem jich už mnoho, ale tento se mi zdá opravdu jednoduchý a moc dobrý.
Medovníky jsem dělala dva, jeden s ořechy a druhý bez ořechů.
Pozn. Pokud se těsto lepí, dám na pečící papír, přikryji druhým pečícím papírem a rozválím,i když je těsto na papíře přilepené, tak po upečení jde krásně z papíru dolů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2023 11:36
Mooooc dobrý :) Dávám jen o něco méně mléka do těsta.
27. 11. 2012 00:32
ano také dávám na 0,5l mléka 2 pudinky samozřejmně neslazené po vychladnutí se udělá škraloup který odloupnu a mám krásný hlaký základ na krém máslo+cukr atd....ale receptík vyzkouším děkuji
11. 10. 2011 22:47
Výborný moučník,jednoduchý recept,napoprvé se mi povedl a všem moc chutnal.Akorát krém jsem si rovnou upravila ze dvou pudinků a krásně se natíral.
6. 8. 2011 09:29
Recept jsem si pro příště ještě upravila, ale i tak musím tento recept pochválit... Jako dort k narozeninám - USPĚL
15. 7. 2011 22:53
Medovník jsem ještě nedělala, ale četla jsem komentáře ohledně řídkého krému. Cukráři běžně na 0,5 l mléka používají dva pudingy. Je dobré nejprve rozmixovat uvařený puding - odstraní se případné žmolky a až potom přidávat máslo.
2. 6. 2011 08:30
Tereza:Povedl se mi taky moc tekutý krém,ale měla jsem doma v zásobě puding bez vaření.Jen ho do krému v mixuješ ( po troškách,aby ti to nezhoustlo moc ) po dobu 3 min. a máš krásně tuhý krém.DOPORUČUJI!!!
6. 5. 2011 09:03
Tereza:
Mno, já jsem měla podobný problém, zkusila bych udělat hodně tuhý pudink, a pomalu ho do toho řídkého vmíchávat mixérem. A popravdě, pokud neni vysloveně tekutý, tak to až takový problém neni, můj první medovník měl taky řidší krém, ale to těsto to pak krásně nasálo a byl nádherně měkoučký
Mno, já jsem měla podobný problém, zkusila bych udělat hodně tuhý pudink, a pomalu ho do toho řídkého vmíchávat mixérem. A popravdě, pokud neni vysloveně tekutý, tak to až takový problém neni, můj první medovník měl taky řidší krém, ale to těsto to pak krásně nasálo a byl nádherně měkoučký
14. 4. 2011 21:30
Dobrý den,měla bych takový dotaz, nepovedl se mi totiž krém, je moc řídký, nemáte nějaký nápad co s ním?? Je mi líto ho vyhodit,snad by se dal ještě nějak zužitkovat..
19. 3. 2011 12:28
fakt dobrý skusila sem to a teď to taťínek chce dělat každé jeho narozeniny
8. 11. 2010 18:17
To je přesně to, co jsem hledala, jednoduché a dobré.. tedy doufám, že se mi to dobré povede :) Přítel ho má moc rád, tak mu chci jeden udělat
25. 8. 2010 13:14
Včera jsem jej dělala, opravdu chutná výborně! Přítelovi jsem udělala radost děkuji moc za recept! posílám bodíka
12. 8. 2010 15:56
naprosto skvělá záležitost.Je VÝBORNÝ
24. 7. 2010 16:08
děkuji, to bude mít přítel radost .. ale myslím, že brzy budu dělat další
24. 7. 2010 16:06
+18 a ukladam.
24. 7. 2010 15:22
Jituska-já myslím,že určitě šlotchyňka zamrazuje medovník běžně,po rozmrazení je jak nový
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Placičky s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 9 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 2 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 2 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 5 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 6 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jak připravit bezkonkurenční medovníkové kuličky? Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví zvládneme velmi snadno
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: medovník recept medovník bez válení medovník babicúv medovník medovnik s orechy medovník video recepty s videem medovník bez ořechů medovník s videem náplň do medovníku jednoduchý medovník nejlepší medovník recept medovnik dobrý medovník krém do medovníku recept na medovník s ořechy medovnik postup medovnik - recept recept na medovník medovník recept video
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, med, mléko, cukr krystal, máslo, soda jedlá, ocet, mléko, pudink vanilkový, med, cukr krystal, máslo, ořechy
Medovník V.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91W4
43 názorů