Pečená husokachna na divoko
Recept ještě nebyl hodnocenHusokachnu omyjeme, osušíme. V hmožíři si nadrtíme jalovec, nové koření a celý pepř. Husokačku osolíme, okmínujeme z obou stran i dutinu břišní. Nakonec jí z obou stran…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 518 816 kJ / 124 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10 000,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10 000,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9 333,33 g |
– nasycené | 2 666,67 g |
– nenasycené | 6 666,67 g |
–– mononenasycené | 5 000,00 g |
–– polynenasycené | 1 666,67 g |
––– omega 3 | 133,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30,00 g |
Sodík | 80,00 g |
Sůl | 200,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Husokachnu omyjeme, osušíme. V hmožíři si nadrtíme jalovec, nové koření a celý pepř. Husokačku osolíme, okmínujeme z obou stran i dutinu břišní. Nakonec jí z obou stran…
Omytou husokachnu osolíme a necháme chvíli odležet. Jablka nakrájíme ne čtvrtky, vykrojíme jádřince, oloupeme pomeranč a nakrájíme na kousky. Husokachnu naplníme částí…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Pět nejlepších dipů ke grilování: Zkuste krémový koprový, pikantní meruňkový nebo petrželkový
Kdo upeče nejlepší mazanec? Podle znamení horoskopu Berani ohromí vláčným tvarohovým, Panny nadýchaným kváskovým
Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou