Jitrnice zapečené s chlebem
Recept ještě nebyl hodnocenNa drobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme vytlačené jaternice a premiešame. Necháme vychladnúť. Chlieb nakrájame na 1 cm silné krajce a krátko sparíme horúcou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 264 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 14,40 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 1,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na drobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme vytlačené jaternice a premiešame. Necháme vychladnúť. Chlieb nakrájame na 1 cm silné krajce a krátko sparíme horúcou…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Mouky, jak je (ne)znáte: Nač se hodí čočková, kaštanová a k čemu banánová?
Královnou italských chlebů je focaccia. Upečte si ji podle originálního receptu!