Smažené játrové knedlíčky
Recept ještě nebyl hodnocenJátra naškrábeme (umeleme) a promícháme s utřeným česnekem, majoránkou, osolíme a opepříme - stejně jako bychom připravovali polévkové knedlíčky. Přidáme trošku prášku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Játra naškrábeme (umeleme) a promícháme s utřeným česnekem, majoránkou, osolíme a opepříme - stejně jako bychom připravovali polévkové knedlíčky. Přidáme trošku prášku…
Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové…
Cibule nakrájíme na drobno a dáme na rozehřátý omastek restovat. Míchat. Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření.…
Zajdeme do lesa a doneseme dva pravé hříbky, nakrájíme je na plátky a na másle podusíme.V druhé pánvi na oleji orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájená játra,…
Plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme po obou stranách a necháme uležet. Oloupeme si cibuli, nakrájenou na kostičky ji necháme zesklovatět na oleji,…
Olej a máslo rozpustíme na pánvi a orestujeme nakrájenou cibuli na kolečka a česnek na plátky. Přidáme nakrájená játra, orestujeme a přidáme nastrouhaný šmakoun , koření…
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na oleji je necháme zesklovatět. Přidáme játra, a pokračujeme ještě asi 4 minutky, než se játra zatáhnou. Osolíme, opepříme a…
Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo.Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a…
Játra v této úpravě neodmítne nikdo. Přesvědčíte i toho, kdo je nevyhledává. Jemně pikantní, nepřepečené, lehce podušené a s dobře zvolenou přílohou vám zcela jistě…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept