Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené kotlety se smetanou a hořčicí jsou na přípravu snadné a chutné. Jídlem, které připravíme podle receptu, zaručeně potěšíme rodinu. Voňavé kotlety se skvěle hodí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 426 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,72 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí jsou na přípravu snadné a chutné. Jídlem, které připravíme podle receptu, zaručeně potěšíme rodinu. Voňavé kotlety se skvěle hodí…
Ideální recept, pokud budete hostit rodinu, partu přátel, nebo byste rádi připravili oběd na více dní. Kotletu proloženou slaninou a cibulí pečeme v pomalém hrnci, který…
Klasický nedělní oběd, který nám s láskou chystaly babičky i maminky. Brambory zapečené s vepřovými kotletami, zalité smetanou. K dokonalosti jim pomůže nastrouhaný sýr,…
Prostá a dokonalá kombinace ingrediencí, taková je klasika v podobě srbské kotlety. Tradiční receptura si žádá sterilovanou kapii, ale v našem receptu jsme ji kvůli…
Rizoto je lahodné rýžové jídlo, které nebývá náročné na přípravu. Vepřovému masu, zelenině, krémové rýží a sýru na barevném kopečku jídla jen tak někdo neodolá. Že už…
Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené dozlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. Pokud jako přílohu…
Vepřové řízky patří mezi oblíbené stálice obědového menu. Zkuste je tentokrát připravit netradičně, naruby. Po usmažení se ještě dopékají v troubě, což jim dodá úplně…
Velmi oblíbený recept, který se vždy povede a přidáním různého koření nebo bylinek může pokaždé chutnat jinak. Ideální na víkendové dny, kdy si chcete od vaření…
Kotlety na šlehačce patří mezi stálice v kuchařkách našich maminek i babiček. Prosté jídlo, které připravíte téměř bez práce a nasytíte s ním celou rodinu, se zkrátka…
Vepřové maso se řadí mezi ty tučnější druhy masa, nicméně, právě kotleta je kousek libový. Zapečená s chutí sójové omáčky, hořčice a citronu bude spolu s bramborovou…
Toužíte-li po něčem opravdu lahodném, ale zároveň jednoduchém, připravte si kotlety na žampionech. Přírodní plátky vepřového masa můžete doplnit i nasbíranými hříbky z…
Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…
Není nad to nechat maso odpočinout v poctivé domácí marinádě. My pro vás máme super pikantní vepřové kotlety, které ocení i nároční strávníci. Osmahnout je můžete doma…
Smažení rošťáci jsou známí už dlouho. Dříve to býval obrovský hit, ale rádi si na nich pochutnáme i dnes. Že je neznáte? Jsou to plátky vepřové kotlety, dobře odležené…
Češi jsou národem houbařů. Houby jsou prostě mimořádné svou jedinečnou chutí! Z pohledu vlivu na naše tělo proto, že houby obsahují minimum kalorií, z větší části jde…
Brambory a cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka ( já dělám na V kráječi). Kotletu pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme bylinky a zprudka chvíli zatáhneme na…
Kotlety nakrojíme na okrajích a naklepeme. Cibuli a česnek oloupeme, cibulu nakrájíme najemno a česnek najemno posekáme a smícháme. Přidáme 3 lžíce oleje, nasekanou…
Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Opečeme na pánvi dohněda ze všech stran. Zabalíme do alobalu a vložíme do rozehřáté trouby na dobu, po kterou…
Vepřové plátky marinované v pikantní směsi, pěkně odpočaté v chladničce mohou čekat na správnou příležitost i den či dva. Poté se propečou do zlatova na vrstvě cibule a…
Vyzkoušejte toto tradiční slovenské jídlo - zelné listy plněné ochucenou směsí masa a rýže, které zabalíte a pak dlouze povaříte ve vodě a rajčatové šťávě. Podávejte je…
Brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, přidáme koření, prolisovaný česnek a zamícháme.Dáme jako první vrstvu do pekáče, posypeme nakrájenou cibulí.Kotletu nákrájíme na…
Maso omyjeme, posypeme grilovacím kořením a dáme na plech politý ramou do vyhřáté trouby na 180°C na 15 minut. Vyndáme, posypeme sýrem zalijeme smetanou a trochou mléka.…
Na pekáč si vyložíme cibuli nakrájenou na kolečka na ní poklademe naklepané, osolené,opepřené maso. Zalijeme šlehačkou a dáme péci do trouby (cca 200st.el.sporák). Když…
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme po obou stranách a vyjmeme, posypeme provensálským kořením. Do šťávy dáme rozpustit tavený sýr, v trošce vody dáme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Jídelní rozmary Billa Gatese: Miliardář nesnídá, ale zato miluje hamburgery, mléčný shake a dietní colu!
Matcha je superčaj, který můžete pít i jíst. Vyrobte z něj zdravé lívance nebo skvělý koláč
9 nejlepších ořechových moučníků: Zkuste slavnostní roládu nebo voňavou bábovku!