Vepřové závitky na cibulovorajčatové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové plátky omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Z jedné strany potřeme každý plátek lžičkou hořčice, posypeme nastrouhaným křenem, poklademe plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové plátky omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Z jedné strany potřeme každý plátek lžičkou hořčice, posypeme nastrouhaným křenem, poklademe plátky…
Oloupanou mrkev a brambory pokrajím a hodím do tlakáče. K tomu jednu oloupanou cibulku,koření, sůl, máslo. Zavřu a od natlakování vařím 15min. Potom rozmixovat ponorným…
Veškerou zeleninu nakrájíme na drobno, rajčata nejprve zbavíme slupky. Rozehřejeme máslo, přidáme maso a ze všech stran jej orestujeme dozlatova. Poté maso vyjmeme…
Řepu a cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.Olivový olej, balzamikový ocet, citronovou šťávu, prolisovaný stroužek česneku, tymián, sůl a pepř smícháme.Přidáme řepu,…
Řepu a cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.Olivový olej, balzamikový ocet, citronovou šťávu, prolisovaný stroužek česneku, tymián, sůl a pepř smícháme.Přidáme řepu,…
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté,…
Podle toho, jak upravené maso z tuňáka koupíte, odstraňte případnou kůži a nakrájejte si steaky silné cca 2cm. Pokud koupíte již váleček masa připravený na steaky, máte…
Košťály ostrým nožíkem očistíme a podélně rozřízneme na čtvrtiny. Společně s růžičkami brokolice dáme do nádoby, vhodné do mikrovlnné trouby. Přidáme 5lžic vody,…
Do maziara dame ocisteny cesnak, horcicne semienko, zelene bylinky a zelene korenie bez nalevu. Nahrubo potlcieme, vyberieme , posolime a zalejeme dobrym olejom. Do…
Maso naložíme do pepřů a deci oleje. Připravíme si kastrůlek a v něm osmahneme do zlatova cibuli pokrájenou na kostičky. Přidáme maso a necháme zatáhnout. Pak přendáme…
Omyté kuře osušíme a naporcujeme na menší kusy. Každé prso na 4 díly, horní stehna na 2 díly. Z těchto dílů stáhneme kůži a s vyříznutou páteří s biskupem a špičkami…
Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Zakapeme olejem a proložíme bylinkami. Necháme chvilku marinovat.Mezitím připravíme omáčku: Do kastrolku vyklopíme mascarpone…
Steaky z tuňáka lehce opláchneme, osušíme, osolíme hrubou solí a opepříme hrubě drceným pepřem z obou stran. Poté je potřeme olivovým olejem a necháme aspoň 30 minut…
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme hodně do šířky, opravdu velmi lehce osolíme a opepříme (náplň je taktéž slaná). Na maso dáme hromádku na drobnější kostky…
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a prořízneme do ní kapsu, do které vložíme sušené švestky. Maso upevníme špejlí, obalíme v drceném pepři, osolíme a opečeme po všech…
Do el.tlakového hrnce nalijeme 1 litr vody a rozdrobíme kostičku bujonu. Zapneme START a necháme převařit. V mixíku si rozšleháme smetanu, protlak a mouku. Hmotu za…
Na oleji si osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno, k ní přidáme nasekané kousky kuřete(měla jsem 2 stehna) bez kůže (ty můžeme uvařit a tekutinu použít jako vývar), kousky…
Panenku potřeme rozetřeným česnekem s pragandou a necháme 24 hod. prozrát v chladnu. Pak nakrájíme cca 3cm špalíky, obalíme slaninou a stáhneme motouzem (u nás špagátem)…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, zakápneme citrónovou šťávou, posypeme drceným pepřem, promícháme a necháme chvilku odležet.Na olivovém oleji zprudka opečeme kuřecí…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a okořeníme. Hrubší plátky sýra a šunky taky nakrájíme a střídavě napichujeme na špejli.Obalíme důkladně v trojobalu a smažíme…
Kynuté těsto připravíme v domácí pekárně. Jako první dáme do nádoby pekárny vlažné mléko, žloutek, olej, jemně nastrouhané brambory. Pak obě mouky smícháné se solí a…
Všechny přísady na marinádu smícháme, česnek nakrájíme na plátky.Kuřecí maso omyjeme, osušíme a několikrát nařízneme. Do zářezu vložíme plátky česneku. Takto připravené…
Všechny přísady na marinádu smícháme, česnek nakrájíme na plátky.Kuřecí maso omyjeme, osušíme a několikrát nařízneme. Do zářezu vložíme plátky česneku. Takto připravené…
Salám zprudka opečeme - mícháme. Na druhé pánvi na sádle podusíme zelí s pórkem (musí křupat). Zalejeme vývarem. Do toho pak ten salám. Dochutíme sójovkou, glutasolem…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?