Restovaný Hermelín v alpské šunce
Recept ještě nebyl hodnocenHermelín lehce potřeme olivovým olejem, zejména proto, aby na něm lépe držela alpská šunka.Po potření Hermelín tedy obalíme do kabátku z alpské šunky (dle šířky plátku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 904 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 12,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hermelín lehce potřeme olivovým olejem, zejména proto, aby na něm lépe držela alpská šunka.Po potření Hermelín tedy obalíme do kabátku z alpské šunky (dle šířky plátku…
Plátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…
Klobásky (libovolné dle chuti) nakrájíme na kolečka a na pánvi s trochou oleje necháme opéct.Poté přidáme na větší kousky pokrájenou sušenou alpskou šunku (může být i…
Přidáno před 30 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami