Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Focaccia klasická

Focaccia klasická

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

S těstem vám může pomoci pekárna nebo udělejte klasicky: Prosátou mouku promícháme se solí, uděláme důlek, nadrobíme droždí, zalijeme vlažnou vodou a necháme droždí…

Krůtí ragú s nudlemi

Krůtí ragú s nudlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší nudličky, cibuli a česnek nadrobno a mrkev na kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme, vyjmeme a odložíme stranou.Do hrnce…

Jarní salát

Jarní salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dny se pomalu prodlužují, jsou teplejší, a příroda se začíná pomalu zelenat. S příchodem jara měníme hutná jídla za lehčí. Salát plný jarní zeleniny a lučních bylinek…

toprecepty.cz

30 min

Pečené batáty

Pečené batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Batáty dobre umyjeme a odrežeme končeky. Batáty narežeme na kolieska asi 1 cm hrubé tak, že ich nedorežeme, aby ostali celé (urobíme tzv. vejár).Kokosový olej necháme…

Brusinková grilovací omáčka

Brusinková grilovací omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brusinky namočíme nejméně na hodinu do vína. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná jablka a společně na prudším ohni smažíme za častého…

Domácí  paštika

Domácí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejdřív játra musíme zbavit všech blan a nečistot. Na olivovém oleji osmahneme nasekanou cibuli a česnek spolu s bobkovým listem. Přidáme jatýrka, na ty zhruba půlku…

vylizanytalir

80 min

Plná cibulačka po francouzsku

Plná cibulačka po francouzsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Cibule překrojíme podélně a pak napříč nakrájíme na měsíčky. V kastrolu rozehřejeme máslo a restujeme cibuli, aby zesklovatěla. Dáme na chvíli stranou, zakryjeme poklicí…

mojetara

25 min

Pečená bylinková mrkev Videorecept

Pečená bylinková mrkev

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato pečená bylinková mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových…

Eliza

70 min

Pikantní buřt v omáčce

Pikantní buřt v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Buřty nakrájíme na drobné kostky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme uzenou papriku a buřty, restujeme. Okořeníme, podlijeme a dusíme asi 25 minut. V…

Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na panvici rozpálime olivový olej, pridáme k nemu mäso. Niekoľko minút miešame, kým sa nezatiahne a zmení farbu na hnedú Pridáme nastrúhanú mrkvu a cibuľu, cesnak, zase…

Lilek à la Jean z remosky

Lilek à la Jean z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek omyjeme, rozpůlíme a nožem v něm naděláme příčné i podélné zářezy až ke slupce, ale tak, abychom ji neprořízli. Do zářezů nastrkáme plátky česneku a ze stonků…

1 2 3 4 5 6 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli