Ovesné vločky jsou synonymem zdravé výživy a zdroj řady živin
Ovesné vločky mají široké využití v kuchyni i v kosmetice. Kdo by neznal a rád nesnídal ovesnou kaši, granolu nebo domácí müsli? Velikým kladem ovesných vloček je také jejich cena, jsou velmi levné. Díky neutrální chuti se navíc hodí k přípravě slaných i sladkých jídel.
Snídaně s ovesnými vločkami
Nejjednodušší je přisypat ovesné vločky do poháru nebo jogurtu. O něco pracnější jsou sušenky z ovesných vloček, které jsou křehké a plné energie. Z vloček lze upéct i výborné muffiny. Skvělý tip na zdravou snídani jsou také vločky s malinami.
Den ovesných vloček
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu