20 nejlepších čokoládových řezů: Až je uvidíte, dostanete na ně chuť
Čokoládové řezy patří mezi nejoblíbenější zákusky. Jsou to úhledné kousky, nakrájené z dortu, z rolády, z placky na plechu a z jiných velkých moučníků - po nakrájení mají nejčastěji tvar kostek, plátků a kvádrů.
Čokoládové řezy mohou mít různé složení - s čokoládovým korpusem, s čokoládovým krémem, s čokoládovou polevou, s čokoládovým zdobením - ale nejlepší ze všech jsou ty, které obsahují všechny čtyři složky z čokolády.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Čokoládovo-malinové řezy
- Čokoládové řezy s kokosem
- Čokoládové řezy ke kávě
- Čokoládovo-jablečné řezy
- Višňovo - čokoládové řezy
- Čokoládové řezy s čoko-šlehačkou
- Čokoládové řezy s tvaroho-mascarpone krémem
- Dýňové řezy s krémem a čokoládovou polevou
- Míša řezy od maminky
- Řezy Izidor
- Kakaová roláda s rybízovou marmeládou, čokoládovo-nutellovým krémem a čokoládovou polevou
- Banánové řezy s čokoládou
- Kakaový chlebíček s čokoládovou polevou
- Cheesecake čokoládový
- Kakaové řezy slepované-rychlé
- Čokoládový dort s vaječným likérem
- Rychlé meruňkové řezy s čokoládou
- Čokoládové trojúhelníky
- Moučník „à la sachr" s modrými hrozny a čokoládou
- Nóbl řezy
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Kubánské řezy: Luxusní čokoládový dezert s pařížskou šlehačkou je vláčný, na jazyku se doslova rozplývá a božsky chutná
Komentáře