Kupované vafle můžete jíst rovnou nebo je ohřát, aby chutnaly jako čerstvě upečené
Na povrchu křupavé a uvnitř vláčné vafle potřené sladkou pomazánkou, ozdobené smetanou nebo jogurtem a ovocem jsou pro mnohé z nás samozřejmou možností snídaně nebo svačiny.
Pokud je máte rádi a jíte je často, zřejmě už dávno máte koupený vaflovač a připravujete své vlastní, ze spolehlivého těsta. Ale ti, kdo vafle jedí zřídka, je prostě jednou za čas koupí. Můžete je jíst rovnou, ale teplé jsou přece jen nejchutnější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak ohřát kupované vafle
Máte na výběr z několika možností.
- Rychle vafli ohřejete v mikrovlnné troubě, stačí půl minuty při středním výkonu.
- Také vyskakovací opékač topinek poslouží k rychlému prohřátí pečiva. Dobu opékání doporučujeme 2–3 minuty, aby pečivo neztvrdlo a nebylo připálené.
- Větší množství naráz ohřejete v troubě na plechu s papírem na pečení.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Komentáře