7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Moučníky, do kterých přidáme vařené a jemně nastrouhané brambory, budou chutnat moc dobře. Oceníme, jak jsou vláčné a kypré. Vyzkoušejte třeba kobližky, bábovku, závin nebo koláčky z našeho výběru. Bramborami nastavíme dokonce i lahodný krém k naplnění řezů.
Brambory do moučníků je nejlepší uvařit den předem. Šetrné a rychlé je vaření brambor ve slupce, ideálně v páře. Po oloupání brambory nastrouháme najemno - buď na obyčejném struhadle nebo si usnadníme práci použitím lisu na brambory. Lis naplníme vařenými oloupanými bramborami, stiskneme páku a máme hotovo. Bramborové těsto pak zpracujeme co nejrychleji, protože stáním řídne.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak propasírovat brambory na přípravu těst nebo do kaše? Máme více možností, vyberte si tu nejlepší
Co když bramborové těsto lepí? Stačí použít několik triků našich babiček a vaření knedlíků zvládneme na jedničku
Bramborové šišky, knedlíky a peciválky s mákem. Víte, co jsou šudlíky?
Komentáře