uvařil 26. 4. 2016 17:24
orestované maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2016 17:24
orestované maso
mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, cukr, rohlík, máslo, česnek, zelí červené, cibule, ocet, cukr, brambory, kmín celý, mouka hladká, sůl, žloutek, citron, olej, česnek, pepř, sůl, maso vepřové, kmín celý, česnek, máslo, jablko, cibule, bílek, rozmarýn, sůl mořská, kmín celý
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
Jak uchovávat česnek podle Přemka Podlahy z Receptáře? Nastrouhat, usušit, zamrazit nebo ve skleničce v ledničce
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč