uvařila 25. 8. 2009 07:11
...stejným způsobem (bez Pragandy) jsem zavařovala i uzené maso...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2009 07:11
...stejným způsobem (bez Pragandy) jsem zavařovala i uzené maso...
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle