Švestková povidla
Klasická česká švestková povidla využijeme po celý rok jako náplň do koláčů, sladkých knedlíků či buchet. K dochucení použijeme vanilkový lusk a rum, díky kterému budou krásně vonět.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 29 923 kJ / 7 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 125,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 638,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od manželovy matky. Povidla jsou vynikající.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2016 15:34
29. 8. 2016 13:38
17. 9. 2013 19:51
10. 10. 2012 17:04
4. 9. 2012 17:18
28. 8. 2012 14:59
7. 8. 2012 13:39
7. 8. 2012 11:22
28. 10. 2010 23:26
a dáváte papír větší, nežli je otvor do sklenice či jak?
díky předem za odpověď.
31. 1. 2009 17:25
2. 1. 2009 11:08
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 19 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 22 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 50 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 56 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Borůvková povidla: Zkuste je podle slavné prvorepublikové kuchařky Anuše Kejřové!
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: povidla recept povidla domácí povidla recept na povidla švestková povidla v domácí pekárně recept povidla domácí povidla recept jak se vaří povidla švestková povidla z domácí pekárny recept na domaci povidla vaření povidel povidla v domácí pekárně povidla v troubě povidla z domácí pekárny sveskova povidla povidla ze svestek vaříme povidla povidla v pekárně jak uvarit povidla povidla recepty
Suroviny: švestky, cukr krystal, ocet vinný, lusk vanilkový, kůra citronová, rum
Švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkky
11 názorů