Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smaženice z ředkviček Dominika Nováka

Výživná smaženice zasytí i největšího jedlíka, zejména pak, pokud ji uděláte z dostatečného množství vajíček. V této smaženici jsou ukryté také štiplavé ředkvičky, které vajíčka ochutí a přidají pokrmu na celkovém objemu.

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

8. 5. 2019 08:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 861 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny89,70 g
Tuky105,47 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 2,62 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,17 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Soli je potřeba poměrně dost, protože ředkvičky jí pohlcují velké množství. Je nutné průběžně ochutnávat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z ředkviček recepty ze z ředkviček smažené ředkvičky recepty na ředkvičky recepty s ředkviček smaženice s ředkvičky cuketový mozeček kedlubnová smaženice

Suroviny: vejce, sádlo, cibule, kmín mletý, ředkvičky, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Smaženice z ředkviček Dominika Nováka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0ZP5