Bezinková marmeláda s jablky
Marmeládu lze připravit z jednoho druhu ovoce nebo z různých kombinací, třeba i netradičních. Tento recept je na marmeládu ze základu z bobulek bezinek, které skvěle doplňují jablíčka. Kyselost pak přidá citron.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 338 kJ / 3 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 113,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 861,46 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2023 08:27
Marie Svarcova: Já mám štěstí, že máme bezinky rovnou za barákem a roste je jich u nás všude plno, tak mi za barák na ně nikdo nechodí.
9. 8. 2023 07:55
recept se mi moc líbí, škoda, že široko-daleko nikde nejsou bezinky (všecho je tady vykácené) zkusila bych ráda - dík za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 12 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 15 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 3 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 3 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 4 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 5 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 6 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 7 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
Jak poznat správně uvařenou marmeládu. Jednoduché želírovací zkoušky znaly už naše babičky. Stačí se podle nich řídit
Další recepty
Suroviny: bez černý, jablko, citron, cukr krupice, cukr želírovací
Bezinková marmeláda s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QxX
2 názory