Vepřový paprikáš PH
Vaření s různými kuchyňskými pomocníky je takřka bez starostí. Přesvědčit se o tom můžete při přípravě vepřového paprikáše s pomocí pomalého hrnce. Maso v něm necháme uvařit doměkka a pak jen dovaříme omáčku z vývaru a zakysané smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,98 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 2 minutami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 22 minutami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 2 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 2 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, voda, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká, nať petrželová, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý
Vepřový paprikáš PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0pY
0 názorů